Tma padá do mých očí
Tma padá do mých očí,
jak moje duše do propasti.
Vzpomínky v hlavě chrastí,
smutek do mé duše se opět vymočí.
Zorničky zalily se tmavou hmotou,
duše začla plesnivět.
A ty se ptáč, proč točí se svět?
Raději se stanu despotou!
Komentáře (0)