Let it be
Anotace: When I find myshelf in times of trouble, Mother Mary comes to me, speaking words of wizdom, let it be
Na potrhaném papíře,
od uhlí špinavém,
leží zbytek po víře v ulíčku smotaném
Slovo za slovem,
slabé, už jen vzpomíná,
stvořené Johnem Lennonem,
na to, jak byla písň nádherná
Slzy stékající po tvářích, šťastný smích
vášeň, kvůli které roztál sníh,
vzdušné polibky
a děkovné kytky,
dnes se mění v vzpomínky
Nech to být,
vždyť dnes jiná píseň může slávu mít,
a nemine ji času plíseň,
tak, Let it be
Komentáře (2)
Komentujících (2)