štěstí ž krouží kolem nás? a to že jsi schopna napsat takovou krásnou báseň nepokládáš za štěstí?
štěstí je stále s námi...básníku...i když si myslíme, že není...
24.05.2009 17:14:00 | shakespeares
Ach, kdyby to bylo tak jednoduché... Starosti a nezdary transformovat do šutru a žbluňk... ST! :o))
22.05.2009 19:08:00 | poustevník Jirka
Jituš, tohle dílko má pro mne jistou hloubku a velké zamyšlení... hezky jsem si početla, za to moc děkuji. ST!
22.05.2009 14:51:00 | NikitaNikaT.