Blesková
Aniž bych tušila,
že můžu vidět protiklady,
rozhlédla jsem se do kraje
a na kopci spatřila blesk.
Bum!
Jsem tady a ty taky...
Prásk!
Chytni se deště za ocas...
Aniž bych věděla,
že blesky mají sourozence,
našla jsem jsem za večer
patnácterčata.
Bum!
Hráli si s kuželkami...
Prásk!
Plavaly v dešti...
Přečteno 267x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Lady L, Psavec, Zpátky, NikitaNikaT., kikis
Komentáře (3)
Komentujících (3)