Osudové prokletí
Jsi pro mě vším?
Opravdu netuším.
Jen to vnitřní pnutí
vyhledávat Tě mě nutí.
Ze setkání jsem zneklidněná,
jsi spíše trestem než odměna.
Jsi otiskem v mé paměti,
mé osudové prokletí.
Přečteno 293x
Tipy 7
Poslední tipující: Ik, Bíša, Psavec, 6thSun, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)