Tanec s bláznem
Anotace: .. zhluboka se nadechněte
Slepá dívka podala starci květinu
Vidoucí smysly ji toho dne prosily
O hluboký nádech vonného vzduchu
Prostoupeného pylovými zrnky
Dívka ve skutečnosti jen
Předstírala slepotu,aby ochutnala
Radost z bláznivé ironie
Z prosté lásky k tělu a pulsující vášni
Když ji déšť překvapil v její nahotě
Nechala se jím laskat po horkém
Pohoří dychtivé mladosti
A lapala kapky padající z oblohy
do otevřených úst,
kde našly útěchu
Ona znala podstatu
Kterou ji chtěli vyvrátit
Násilně jí zbavit šílenství
Kterým žila tak
Jak stařec s květinou si přál
Žít mezi kapkami deště věčným
Snem bez vtíravé reality obtěžkané
Tolika břemeny všednosti
Šílenství probleskovalo jak ranní
Paprsky škvírou v podkroví
Její obnažené bytosti
Seberte dívce oči,ukažte jí své
Nezná barvy ani slova na papíře
Naučte ji rozumu
Opijte ji svou střízlivostí
Slepá dívka podala starci květinu.
Přečteno 456x
Tipy 3
Poslední tipující: Faileen, pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)