Anotace: ...opravdu mini miniaturka... Všem krásný láskyplný víkend přeji.
Každý máme svého anděla, aj ty... pořád Tě střeží, aj když to možná tak nevypadá... nezlob se pro to na něj...
23.05.2009 10:55:00 | NikitaNikaT.
Souhlasím se Simísekem... taky si myslím, že za tebou přijde a to štěstí s láskou si tě najdou :)
23.05.2009 09:43:00 | Anne Leyyd