Anotace: ... .. .
Tak si říkám, že dlouho jsem od tebe nic nečetla... Tahle mi nějak unikla. Je hrozně deprimující... Doufám, že už je líp...
10.11.2005 08:37:00 | Krtica
Já taky jen doufám, že to není realita. Dílko je moc povedené, to jo. Stovečku si zaslouží.
30.10.2005 18:16:00 | risik
Teda, doufám, že je to jenom fikce, jenom vnitřní odžívání představy - to dělávám taky - a tentokráte to opravdu technikou verše kulhá - sílu prožitku nijak nezpochybňuji.
A tanicko - co zase! Fakt nevím ...
28.10.2005 16:36:00 | Hary_nš
Holka nic není tak špatný jak se zdá..Je z toho cítit smutek, či co přesně..to netuším..ale bude dobře!!:)
27.10.2005 21:14:00 | makretka