Bývalá láska mě nepoznala
Anotace: jen taková hříčka řekla bych
Bývalá láska mě
nepoznala,
mě stačil zlomek vteřiny.
Nikdy mě nemiloval.
Byli jsme ještě děti.
Má nynější láska mě občas
nepoznává
a já někdy nepoznávám ji
Pořád jsme tak trochu
dětmi
Má tajná láska mě
nepozná
a já nikdy nepoznám ji
a pokud ano...už nebudeme dětmi
Přečteno 386x
Tipy 9
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Lioness, Zasr. romantik, slečna.závist, 11prdelka, Bíša, Zpátky
Komentáře (2)
Komentujících (2)