Momenty na konci minut
přivádíš mne
na pokraj propasti
letíme spolu
horkou krajinou
do temnot splynutí
zahazujem přání
hořící obručí
pronikám k tobě
a čas padá
tenkou květinou
ve víru střemhlav
za oknem v odrazu
návraty v době
čekání na zkázu
.....
kdo jsi
a kde tě příště hledat
ruce rozpaženy
...
dny plynou
beze změny
Přečteno 346x
Tipy 34
Poslední tipující: Giginka, Radek.oslov.Šafárik, Raduzk, Kapka, fab four, WAYWARD, Actafool, padající do neznáma, Mbonita, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)