Zázrak
Anotace: ***tak obrovskou chuť do života jsem dlouho nezaznamenala...
Náladu mám výbornou,
jedu večer černou tmou.
Má radost nezná konce.
Zpívám si, jsem šťastná.
Mám v sobě novou sílu.
Cítím, jak mne žene dál.
Je to má energie,
co mě nadnáší
a dělá se mnou divy.
Je to můj zázrak,
jinak to nedokážu pojmenovat.
Přečteno 373x
Tipy 5
Poslední tipující: Paulín, Bíša, Květka Š., NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)