Hospodský
Anotace: tak takhle vypadá náš pan hospodský, v hospůdce, co mám kousek od domu
Pod zažloutlou kšticí fousů
rozzářil se pomačkaný půlměsíc rtů
zamrkaly zsinalé panenky
opilecky přimhouřených očiček
jazykem se letmě pomazlil
s lahodně zrádným fernetem
jako by to byla vanilková zmrzlina
a Aristotelovsky zabáňal válec
večerní doba pokročila
tak rychle, dokud žízeň žije!
Přečteno 261x
Tipy 16
Poslední tipující: Lea Aura, René Vulkán, Dota Slunská, Hazentla, Mounkey, Mbonita, Bíša, Tacca, Jana M., NikitaNikaT., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)