Anotace: Ale vy osůbky krásné a vzácné se jen a jen smějte, to si přeji z celého svého srdce ... krásný víkend.
Proč ho nenecháš samotného?Ať tu svoji zlobu nebo co je v něm vykřičí,vydupe,vymlátí jen do prázdných stěn...
23.05.2009 11:10:00 | Květka Š.
ST! není za bolest, ale za ten závěr, tak upřímný a odhodlaný... za úsměv rozhodně Ti ten člověk nestojí, pokud je to člověk... je to tyran.
23.05.2009 10:53:00 | NikitaNikaT.