Anotace: Neštěstí ať u vás není - jen štěstí nechť "zoubky cení" ... a láska vše zlé v dobré změní ...
Máš sílu a chuť bojovat za štěstí a dobré dny... to je dobře. Já už tu sílu.. ztrácím. A už bojovat nechci, nemůžu... už nechcu ohrozit sebe a... a své blízké. Přeju Ti moc štěstí, protože to a lásku, si zaslouží každý.
23.05.2009 11:03:00 | NikitaNikaT.