O veľkej hviezde
O veľkej hviezde
Veľká hviezda spasiteľa
otvára nám ranné dvere,
cestou z nášho podvedomia,
kde ostávajú odpovede...
Až zas padne modrá obloha,
odhalí sa biely kráľ...
Čo spieva piesne od boha,
akého nik neprijal...
A srdce ľudské v jeho šate,
návrat hviezdy očakáva...
Keď ustlané spí v hebkej vate,
svojím túžbam sa oddáva...
Přečteno 355x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Bíša, Květka Š., BARBYE
Komentáře (0)