Für dich, mein Traum!
Anotace: Lieber keine Anotation:)
Jsem oběť sama sebe,
služebník svého odříkání,
restaurátor vlastního svědomí,
zmatený čtenář toužící po
zakázaných knihách
po kterých zbyla by jen hořkost,
ale to už tady bylo...
Ztrácím se sama v sobě,
sama sobě...
a vždy se nalézám
na jiném konci.
V noci
nemůžu spát
mě u srdce bolí...
Tyhle bláboly
jsou někdy taky pravdivý...
Jsi trochu otravný,
lezeš mi nepozván do snů
a ráno děláš
jako by nic
A tahle jako-by-nic-se-neděje-hra mě otravuje asi nejvíc
(i když je vlastně nezbytná)
Tak kdo je na řadě?
Kdo dneska vrhne kostky?
Přečteno 383x
Tipy 11
Poslední tipující: kikis, Radek.oslov.Šafárik, el viento, Barpob, Bíša, Petbab
Komentáře (4)
Komentujících (4)