Jednota
Lačně sajeme
život
jak kojenec
přilepený k matčině prsu
Spojeni s jednotou
A težko říct
kdy se odpojíme
od svého "Matrixu"
a bloudíme v temných
příbězích
v dramatech osudu
ve vlastních projekcích
v pralese citů
ve strachu obaleném
sebelítostí
Opuštění trosečníci
bez kompasu a kormidla
Jenže nikdy
není pozdě
nechat se unášet
proudem řeky
a doplout zpět
sami k sobě
Přečteno 455x
Tipy 11
Poslední tipující: Jana M., umělec2, JardaCH, WWW, Romana Šamanka Ladyloba, jedam, Bard Jack, Stoneman
Komentáře (4)
Komentujících (4)