Snad se v hrobu neotáčíš...
Anotace: Byl to tak krásný pocit sedět na skále a shlížet do kraje kde se psala nesmrtelnost...
Byl poledne čas
a končil máj.
V nitru se ozval mi tajemný hlas,
tam kde Máchuv rozkládal se ráj.
Na skále seděla tu dívka
a dívajíc se v dál.
S nostalgií si přeříkávala
dílo jež mistr nám dal.
Oči upírala do krajiny,
vítr okolo ní vál.
Odstínu tisíce zelené,
rozkládal se tu háj.
Seděla nehybně,
s větrem si povídala dál.
Rozervaný romantik
tam místo ní pak stál.
Roztáhla ruce,
svět malý se jí zdál.
A když dolů jí shodila ruka cizí
zemřela tajemně,
však cítila se jak KRÁL.
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: Tanzania, bejbyyyy, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)