Co když...
Anotace: psáno na kolejích.
Postupující strach.
Už zas.
Je mi zle.
V krku leží prach.
Co když začnu
tiše naříkat
na šedé židli z bakelitu?
Úpící žena středních let,
která má všeho dost,
zbavena citu
pro radost.
Třeba je průšvih ta barva.
Blbá šedivá.
Příště zkusím...červenou.
Přečteno 278x
Tipy 20
Poslední tipující: Pája Black, Holis, enigman, Marfuša, nejsembásník, Elisha, Psavec, NikitaNikaT., Tacca, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)