dle mé soukromé statistiky je 1 000 000 125 důvodů k životu - tak neblázni :-)
03.06.2009 09:19:00 | el viento
Existuje hodně důvodů proč žít
a stejně proč se sebevraždit.
Každý z nás z kalicha chce pít
a mnoho věcí zkusit zažít.
Jsme plni pudů, věmů a pocitů,
které nás ženou pořád vpřed.
Ať jsi kdekoliv nebo jenom tu,
občas nás tíží ňáký vřed...
26.05.2009 21:18:00 | jehlaspichlas
Neboj se hvezdičko
liter uz prede zachranne nite
chytnem Te prece do modre site
hlavicku neves nad jednim nezdarem
a seznam se rychle s bajecnym ogarem.
Citis jak nadherne kvety voni?
Cesta je Tvá a tak jdi po ni
ze srdce vyzen vsechny strasti
a oddej se lasce a milostne slasti.
26.05.2009 19:20:00 | carodejka
Souhlas s Bíšou... aj maličkost nás drží tu stále být... žít je umění, umřít tak snadné, rychlé a zbabělé.
24.05.2009 09:28:00 | NikitaNikaT.