Pletu Ti...
Anotace: Básník je snílek, který je schopen své sny, touhy a i lži zhmotnit alespoň na papíře, pro jedny se tak stává bohapustým lhářem a pro druhé snad i zneuznaným géniem.
Pletu Ti vínek poezie
ze snů i ze lží žalostných,
Ty jsi ta, která čtením žije,
přisprostlých veršů milostných.
Přečteno 252x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, Jana M., Kars, jedam, Kapka, Tracy Beakerová, Hazentla, Psavec, Zelená okurka, NikitaNikaT., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)