Lži
Anotace: ................
Bělavé labutě
na zářivém jezeře
tančí v osidlech lžích
komu se má věřit?
zpustlá srdce
ve hvězdách
mramorová holubice
ve starém paláci
vytesána ve válce
křišťálové vzpomínky
na lásku
která v nenávist
obrátila se
pomsta se blíží
krev zbarví
ty bílé šaty
tanečnice Labutího jezera
hon začíná
havrani létají
trumpety slavnostně zní
rány do vzduchu
náboje nesoucí smrt
za lži
vraždy spáchané v srdcích.
Přečteno 318x
Tipy 25
Poslední tipující: Lea Aura, Bíša, malý lachtánek, Tanzania, Mbonita, Lenullinka, ziriant, Psavec, vílí křídla.., Laivindia, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)