Bezbranná loutka
Nebe se hroutí
Naděje schází
Do koše z proutí
Minulost házím
Myšlenky plynou
Nezvratnou nocí
Stačí zapomenout
Chuť po ovoci
Báseň je trýzní
Nadějných chvil
Struna co zazní
A ten tón co zbyl
Prokleté století
Vyprahl i pláč
Láska tě obletí
„díky“, nemáš zač
Propast je hloubkou
Touhou se potíš
Bezbranná loutko
To jsi ty a už to víš
Přečteno 325x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Lady Carmila, Mounkey, Bíša, Verena
Komentáře (2)
Komentujících (2)