slova a náplasti
Anotace: navzdory ...mám ráda
malá netrpělivá
než táta zaplatí těch pár piv
polotovar pizzy a krabicové víno
- mléčné vyměňování
bolí
bolí nás láskou
křivá ofina
tak to začíná
bojí
někdy až moc
a někdy
je pozdě
nebraňme mámám se bát
…a na památku
do batohu
uschovat ty oči
Přečteno 360x
Tipy 4
Poslední tipující: Churry, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)