Anotace: soutěž Darkovská lípa se každoročne koná v Lázních Darkov ... z kmenů lip vznikají nádherná díla ...
Tělo mé tvaruješ, hněteš a hobluješ - přebírám jako inspiraci a dobrý nápad. Ozvu se, co na to říkala manželka. :-)
26.05.2009 12:36:00 | René Vulkán
Škodá té lípy, ale občas je to třeba. Lipové dřevo je krásný materiál, stejně krásný, jako Tvé verše... ST :o))
24.05.2009 22:34:00 | poustevník Jirka
lípa-žena
dobita
roztoužená
čekající na řezbáře
snů
co udělá z ní
Madonu
svých dnů
ST
24.05.2009 18:00:00 | Mbonita
Tvé dílko je hodně mileškové, některá slůvka velmi hluboká a zanechávají stopu v mých myšlenkách. Pěkně jsem si početla. Děkuju.
24.05.2009 10:54:00 | NikitaNikaT.