černobílý kolotoč
prase probodlo řezníka...
člověk před smrtí utíká...
a nikdy neuteče...
když zabít se chce...
tak se to nepovede...
oběť zabila vraha...
člověk celý život váhá...
a pak lituje...
že neudělal to, co chtěl...
že nemiloval, koho měl...
člověk pikle kuje...
na ty, co byli jeho životem...
kouká skrz prsty za plotem...
intriky, pomluvy...hadá se a křičí...
namísto svoji jsme sami...a ničí...
člověk zlý je...
v dlani svírá křehké přátelství a on ho zničí...
všechny vzpomínky zapomene, zmuchlá, skrčí...
a hodí je radši kdesi za sebe...
vzhlíží k peklu a ne do nebe...
jednodušší je být hrdý a nechtít odpustit...
jenže já nemám sílu v sobě všechno dusit...
je mi smutno a je mi zle z celého světa...
všichni chybují...i já jsem jen holka náctiletá...
dokud ale vůbec jsme, odpustit si můžem...
tak proč na sebe jen tu špínu hážem???
proč člověk celý život váhá...
a pak lituje...
proč neudělal to, co chtěl...
proč nemiloval koho měl...
proč pikle kuje na ty, co byli jeho životem...
proč zlý je...proč na přátelství zapomněl...
proč z barevného světa, stal se černobílý kolotoč...
proč...
Přečteno 413x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, MC Lena
Komentáře (0)