23:45

23:45

Anotace: koukám z okna

Dohořívá poslední cigareta
Za okny se krájet dá
neprostupná tma
Tepající pocit tichého smíření
Dýchá ze všech stran

Cítíš jejich přítomnost
vrzání parket
tichý zpěv
příšeří je domovem těch děv
Světlo ozáří sál a vyzve stíny k tanci
Uhání jak splašená
Ta volenka vstříc rychlému konci

Dohořela cigareta
Co byla přeci
Poslední
Autor Art Brasi, 23.10.2004
Přečteno 473x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel