eagels... hotel california...miluju...
ten konec - takova pravdiva pravda, je to tolikrat omilany dokola, ze uz mi to prijde jako klise, i kdyz neni...
20.07.2009 21:46:00 | embryo v hlave
hmm..Favi, tvoje poezie už se trošičku změnila, co jsem tě naposledy četla;)..ale jako dobrý;)
13.06.2009 15:08:00 | Lizzzie
každej si musí vystačit s tím co má... a ikdyž toho třeba není moc, tak se i s tím dají dělat zázraky...
26.05.2009 17:34:00 | Pixie