Šílenství
Představy šílenství
které nekončí
vidím to
co ostatní
neslyší
Rubikova kostka
která se ztrácí
v tomhle divném snu
když se snažím
tvou duši získat
vyhrát jí nad ním
stříhám cizím lidem
vlasy na potkání
černá magie
ve svitu měsíce
kávová zrnka
vůně dálek
nevyspalé oči
za těch pár let
marného bloudění
cizí věci ožívají
já tě nevidím
žiji sám tolik let
v divadle
kde sleduji chováním
těch neznámých herců
kteří jsou mými přáteli
na chvíli
pár minut plných
okamžiků.
Přečteno 271x
Tipy 23
Poslední tipující: Stoneman, Lea Aura, shakespeares, voedor, Kristine Clary-Aldringen, Psavec, Mbonita, Laivindia, Princezna.Smutněnka, Nút, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)