Podmostová
Lechtáš moji duši
když jemně okusuješ
moje prohnilé srdce
a nebojíš se
že praskne
__________________________
lesknoucí se zornice
utrápeného básníka
Potřísněny
zvenčí
zbytky pěny
lehce olizujíc
líh
stékající do otvorů
tvých i cizích
pálí a drásá
/Jaká krása../
______________________
pod mostem
volných pádů
sledujíce odraz
vodní hladiny
nepřicházíš ani neodcházíš
válím se v nekonečnu
vlastní vidiny
když jsi mi poblíž
Tečou mi sliny
_______________________
Lechtáš moji duši
když jemně okusuješ
moje prohnilé srdce
a nebojíš se
že praskne
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: JAQNA, jedam, Nút
Komentáře (1)
Komentujících (1)