koření
Potkal jsem dvě holky
Jedna mi řekla
„Musíš pečovat o společnost
cikáni nemají práci taky k nám patří
i bezdomovci i spousta dalších sociálních skupin“
„a co já s tím“
jí říkám
a ona mrkla na kámošku a říká, vem si ho
dostal jsem kopanec do rozkroku a dvakrát
do stehna, a kabelkou do hlavy
(podstatné je, že výchova je zbytečná)
po tomto knokautu jsm našel trafiku a koupil
si tabák
přátelé bacha na ženy 4 z deseti jsou agresivní
jsou to dobrmani s ceckama
Přečteno 369x
Tipy 13
Poslední tipující: BERYL.K, ziriant, Špáďa, Quigleika, Kapka, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Unyle Pěl, Nút, WAYWARD, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)