on
Šlápnul jsem na pampelišku
šlápnul jsem do ksichtu
já jsem on a on je já
jsem hudba jsem tradá
jsem ty na displeji
jsem ikona když vlci vyjí
jsem pohlazení ve vlasech
jsem jehla co jezdí a dělá steh
jsem ukrytí v tabáku
jsem jáchym z koncentráku
mám hlavu plnou pohybů
a liter je modrý
kurva modrý
ten co to vymyslel
má ji rád
jo
Přečteno 298x
Tipy 10
Poslední tipující: BERYL.K, ziriant, Tanzania, Quigleika, Mario de Janiero, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, Nút
Komentáře (5)
Komentujících (5)