Anotace: O víkendu v Počátcích, sraz postižených literem.
Zvířenko, mamut se neváže za klíky, toho musíš přivázat za něco, co by ho hodně bolelo, kdyby sebou trhal. Proto ho my v pravěku vážem za ucho. Kdybys měla lepší nápad, za co ho přivázat, poraď hloupému neandrtálci!
27.05.2009 23:56:00 | Zasr. romantik
Jen abys nechytil místo samičky nějakou facičku...Víš co teď povětřím lítá...A zaparkoval jsi si doufám dobře svýho mamuta,pěkně za klíky,abys nedostal bloček....
:-)
26.05.2009 08:37:00 | zvířenka