Medovánky....
Anotace: ..Když MEDúza zakopne o včelího MEDvěda..a co na to PučMELOUN...:-)
Pilně jak včelka
Chlupatým chapadlem
pel sbírá...
Kompasu střelka
divoce se komíhá
Snad magnet
či Cosi
„Pfúúú....,.
Jen aby nebyly to vosy “....
Zvědavost svírá....
Létokruh nadbíhá...
A my zabořené v láhvích nosy
Jazýčkem do sladkosti..
Přes kůrku..
měkkostí až na střídku
Chuť hojnosti zazívá
packou ulepenou
...MEDovýdaVÍDKU...
Hlad rosy...
Po hebkých nožkách
bosých
Kopretině vlásky ubývají...
Přiletí?....
Nepřijde ?
Přijde?
Na zahradě
V Kosmonosích
kůň se vzpíná.
Vzdech se tají....
***
Tudút..!!!
s velkou slávou
Přijel náklad pylu
Ten čmelák ale musí míti sílu!
Nežli se nadějem
máme ten nektar kolem úst
a na rtech..
Tep horký...
Prohýbá se list..
Vůně sladce proudí
Do nejzapadlejších zákoutí
Do hlubin neprobádaných míst
Ten čmelák je si hodně jist
a pylu stále neubývá..
Květina na okraji louky
ku zteči nejsladší
stále a stále..
vzývá....
Přečteno 372x
Tipy 38
Poslední tipující: vodnař, Dota Slunská, Indigo, sluníčko sedmitečné, Tygropes, Kapka, Unyle Pěl, Elza511, BLUE-from-the-NIGHT, Bean, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)