jako text (výpověd) je to dobrý, ale jako mantra při odvykání je to špatný...
16.07.2009 23:24:00 | Stoneman
Představ si,že všechno staré umřelo,je to bolestné,ale musí se jít dál,hledat nové lidí,nové zájmy.Mám jednu radu.Kup si kolo a každou volnou chvíly využij.Potkáš jiné lidi.Věř mi,je to vyskoušené a ze stejného důvodu.
27.05.2009 22:36:00 | stravla
Nejde to, protože tamto nebyl život. Třeba by sis bez perníku s těma lidma neměla co říct... Musíš najít někoho, jehož přátelství bude jemné a čisté, jak by být mělo... Držím Ti palce a věř, že takoví lidé vskutku jsou...
25.05.2009 23:08:00 | Simísek
ST! je za upřímné vyjádření... všecko jde, když se chce... ohraná fráze pár slov, které člověk v životě uslyší tisíckrát... jenže... na každém šprochu, pravdy trochu. Je třeba se vzchopit, nechat si poradit, pomoci...
25.05.2009 13:54:00 | NikitaNikaT.