JINÁ DOBA

JINÁ DOBA

V dnešní době je básník hovno
řekl už kdysi Sova
A doba se změnila znova –

Kde jsou ty časy kdy umělci
s rozevlátými vlasy
(alespoň naoko)
udávali tón
Ne umělci bez konvence
ale manažer
co alespoň naoko
dbá na bontón
(dnes králem jest)

A do Áčka už nikdo nechodí…

Stigmatizace padlé doby
Nová generace
obskakuje naše hroby –

. . .
/Dodatek:
Šalalala
I já jsem se zaprodala…
Už rok studuju management
(ač v kultuře – sračku)
…říkám si dnes v Áčku –/
Autor Andrea Vatulíková, 25.05.2009
Přečteno 302x
Tipy 12
Poslední tipující: TERezicKA, Radek.oslov.Šafárik, Zpátky, Psavec, Elisha, Marfuša, WAYWARD, Lenni, Zambie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No,krásný,co víc říct.

25.05.2009 21:02:00 | Elisha

...dobre.. vtipne.. :))

25.05.2009 12:44:00 | Zambie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí