Anotace: Vám ale krásný den plný sluníčka (nejen venku)...
taky přeji jen to nej...nejrásnější den
nej...nejsladší lásku
nej...něžnější pohlazení od nás Všech
krásný slunečný den!!!
28.05.2009 08:49:00 | Tanzania
srdce tvé do šátku zabalím
jak já ho ochráním
schovám ho na obláček
tam ti zazpívá písničku nebeskou nejeden ptáček..
27.05.2009 11:48:00 | Lady L
S poslední větou
vzpomínky odplynou.
Jen ať jde
třeba hned za jinou.
Ten pravý se pro tebe
najde.
25.05.2009 20:24:00 | Paulín
Kéž jednou přinde ten pravý človíček, co bude Tě mít tou opravdovou láskou... Ze srdce Ti a si to mocka přeju.
25.05.2009 13:21:00 | NikitaNikaT.