Fantazie
Anotace: báseň pro dceru.... ..je to její dračí svět..
Fantazie
Křídla zašumí...
tajemný stín se mihne
já oči zavírám
do svého světa vkročím
za sebou bránu zamykám
v jiném století..
v dávné době..
jsem příběhem sama sobě.
V dračích spárech
v ohni chrlících
v prastarých dobách
v chudobě žijící.
Krev a pot
kde slévá se v jedno
kde číše plní se vínem
kde huby mastí pečeným prasátkem
kde vrchnost páchne drceným kmínem.
Z mého příběhu z dávné doby
musím se přiznat..jaké mám hobby
Miluju báje
vše co tajemné a mystické bývá
ve dračím králoství
se i má tvář skrývá....
O vlcích a dracích
hrůzné příběhy byly psány
já s nima v oblacích
jejich pravdivost bráním.
Křídla zašumí..
tajemný stín se mihne
já oči otvírám
do svého světa vkročím
za sebou bránu zamykám
v tomto století..
v této době..
jsem příběhem sama sobě.
Přečteno 493x
Tipy 27
Poslední tipující: Bloodmoon, fab four, chroust17, Lea Aura, NikitaNikaT., poustevník Jirka, Churry, BARBYE, Kars, Kapka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)