Nikdy to nevzdám
Anotace: dokud hra neskončí
Odřená kolena jak malé dítě,
znovu se zvednu a poběžím dál,
s úsměvem zakřičím: "Jednou chytím tě!"
Nejsem však poslední, kdo se tu smál.
Role jsme brzy si vyměnili,
modřiny na nohách stále já mám.
Nepoznala jsem ani pravidla hry,
ale i přesto nikdy to nevzdám.
Budu hrát dál.
Přečteno 342x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, Isquieasuus, Holis, bloumej očima, Tacca, Psavec, Mbonita, WAYWARD, Dawe-Ag, Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (4)