no čte se to hezky.. je to takový smutný... ale s optimistickým nádechem a to mám ráda:)
18.06.2008 12:01:00 | jaňa
Ještě abys zapomněla, vždyť to je teprve 45 dní!:-) Ani já jsem nezapomněl – chodím tě navštěvovat skoro každý den…
29.10.2005 10:50:00 | Anio
mimochodem máš k sobě napsanej vtipnej komentář:-)
a ta básnička? povedlo se ti to, opravdu!umíš motat slova tak že to dává smysl a navíc mně se tvoje obraty líbej.
zas něco napiš!
jo abych nezustal dlužnej tu 100.
28.10.2005 19:27:00 | kulishak