Tenkrát
Anotace: Dnes nevěřím já...
Tenkrát
ptal ses,
proč jsem taková.
Řekla jsem ti,
abych přežila.
Smál ses tomu,
tenkrát.
Teď žiju,
protože jsem jaká jsem.
Chci ti dokázat,
že jsem měla pravdu.
Tenkrát
jsi mi nevěřil.
Dnes nevěřím já.
Přečteno 333x
Tipy 11
Poslední tipující: jedam, Isobel, Elza511, Stoneman, Nergal
Komentáře (3)
Komentujících (3)