Vytrženo
..slyšet je dálky hlas..
Blýskla se čepel rozžhavená
Ránu po šípu vypálila
Kdo Tě zranil?
Odpověď však dávno zná
Ten co zradil!
Tančili jste do svítání
Dva bratři a jedna paní
Ve dne v prsa se bil
Rytířské skutky vyprávěl
Tvůj druh, přítel
A málem vrah
..hadí jed,
už s mlékem pil..
Přečteno 265x
Tipy 24
Poslední tipující: vodnař, Verena, a_tao, Lea Aura, Psavec, j.c., Radek.oslov.Šafárik, Lenni, Lota, 6thSun, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)