Sebepoznání
Sebepoznání
Dívám se do zrcadla
tikání hodin
někde tam vzadu
zkracuje můj čas.
a pohled oplácí mi stín
dívám se do zrcadla
myšlenky topí mě,
ve víru prázdnoty
začínám snít
a pohled mění se s tvým
Dívám se do zrcadla
a náhlé teplo,
zaplaví mne
upadám do dřímoty
když plameny v odrazu zřím
Dívám se do zrcadla
neviditelné ruce
vtahují mne dovnitř
nebráním se
a oheň stává se zlým
Padám do zrcadla
pařáty vztahují se
ze všech stran
drží mě a trhají na kusy
a já se nebráním
Díval jsem se do zrcadla
však pozdě
pochopil jsem,
že pohled do vlastní duše
konečně naskytl se mi
Přečteno 285x
Tipy 7
Poslední tipující: Raziel PsyDearth Characith, bez nápadu na přezdívku..., Marfuša, WAYWARD, Kristine Clary-Aldringen
Komentáře (3)
Komentujících (3)