MÁ SÉRA I
Anotace: ..........ČTYŘI výplody jsou tu........./I. z V./sbírka.
Sbírka:
MÁ SÉRA
***
Pomatené jazyky
smočí každý chlup
zatoč hadem nad hlavou
zmlkne co by dup
odstředíš mu myšlenky
letem svatozáře
otevř moudro jazykem
neroň do polštáře
vytřeštíš mu pohledy
na okolní svět
potom možná pochopí
dvě a dva jsou pět
necelých
třetí čeká za rohem
***
**************************
***
To se přece neříká
Jak malý kousek k lži
Slyšíš to
ty plži
zalez
zalez
do ulity
promiň
to se přece neříká
***
**************************
***
Drží tě za ruku
stařičká epopej
je ti s ní dobře
tak ani nedutej
vnímej své tělo
v záhybech rozkoše
přinesu v kápi
mladého panoše
***
**************************
***
Vadnoucí tělo
v kvetoucích myšlenkách
Naopak by to chtělo
To nejsem já
to by se mi nelíbilo
Nechám to tak
Jen aby se urodilo
***
Přečteno 437x
Tipy 44
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., jita.1965, al-pacino, spare, Holis, Radek.oslov.Šafárik, Juraj Hrom, s.e.n, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)