nepatrný tik
zabalen do
plášťů slov
omotán vším
co by mi mohlo pomoci
aby mě svět
neměl ve své moci
s hlavou v písku
mezi paneláky
dětského hřiště
myslím na další příště
mezi regály
plnými nicotností
zabývám se svou
ctnosti
mezi lidmi
na chodníku
v roztrhaným triku
pokouším se
vymyslet pár triků
jak se zbavit
v levém oku
nepatrného tiku
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: al-pacino, saddova
Komentáře (1)
Komentujících (1)