Anotace: ...ze sbírky pokroucených plechů, zlámaných větví a kostí...
ST! Přesně podle mého gusta. Krásná atmosféra a pecka do vazu nakonec.
31.05.2009 13:38:00 | Zasr. romantik
Motorkařina je frajeřina. Obzvláště s nějakou kráskou z dob minulých. Na Babetu nemá nikdo! Ani Kawasaki Ninja, to by se jinak o něm určitě zpívalo :-)
26.05.2009 21:14:00 | kikis