Anotace: ***
Pravdu máš
když ve verších
nám povídáš
to co tady
všichni víme..
a jsme rádi za to
V básenkách se posílíme
navzájem se podržíme
zkrátka
naše
oranžovomodré zlato...
27.05.2009 19:39:00 | Nút
Já, i když stár a nemocen
Su tvými slůvky potěšen
A když těžko mi je
A v plících olovo mám a zmije
Hledám ve verších zapomnění
A v tvých je i duše pohlazení
ST
27.05.2009 08:17:00 | Kars
Vždyť ono je víc nás "nejsem básníků"
a verše si píšeme,pro jiné,pro sebe
a taky do šuplíků...
26.05.2009 13:57:00 | Květka Š.