Co vše je krásný???
krásný je úsměv
krásný je smích
krásné jsou slzy
krásný je pláč
krásná je skála
krásná je láska
krásný je pocit vedle Tebe být
Škoda jen že slova krása a pocit
jsou pomíjivé...!!!!
Přečteno 291x
Tipy 6
Poslední tipující: Zdeněk Farkaš, Holis, Bolemíra Nebeská, Kapka, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)