Anotace: (26.května 2009)
tak koukám,že kytičkovaná košile skrývá víc,než by člověk řekl ..:) ..pěkný,smutný ...což takhle změnit šatník?
14.06.2009 13:36:00 | Woski
ST a pak že je věk 17 let Sweet :-D NO...je to moc dobré, líbí se mi hlavně první slkoa (ale možná je to jen tím, že mám zrovna neuvěřitelnou depku...
No nic..je to dobrý :-)
26.05.2009 20:49:00 | Lady Carmila