Daleko
Anotace: ...
Sbírka:
TOBĚ
Daleko je obzor,
kde jsou vrcholky hor?
Daleko jsou krásné časy,
těžko se vrátí asi.
Daleko jsi můj milý,
vzpomínám na tu chvíli.
Daleko je do cíle,
jen o něm sníme.
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: Juraj Hrom, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)